“Amikor a tél megházasodik a tavasszal, amikor a gyermektelen házaspár kezdi feladni a reményt, amikor az öreg férfiak ismét fiataloknak akarják magukat érezni, megindul a kereslet tokaji iránt.” – George Sand
Borainkban és borkülönlegességeinkben a modern szőlőfeldolgozás és a hagyományos tokaji borkészítés ötvöződik.
Pincelátogatás
A vulkáni talajú dűlőinkben érlelt szőlő levét – a kései szedés és a modern technológiai feldolgozás után – a világörökség kiemelt részét képező, Ungvári pincesoron érleljük Sátoraljaújhelyen, zempléni tölgyfa hordókban.
Meghívjuk, egy nagyszerű programot ajánlunk!
Pincelátogatás és borkóstolás, érmes borok a sátoraljaújhelyi Ungvári pincesoron. Igény szerint házias hideg – meleg ételekkel! Házi sváb szalonna, kolbász, kecskesajt várja, és természetesen a tokaji borok felejthetetlen aromái.