Igazi gyöngyszem ez az étterem!
A vidék élményéhez hozzá tartozik a gasztronómia éppúgy, mint a látnivalók. Az étlap tervezésénél mindig alkotunk valami különlegeset, ami csak a miénk. A hely jellegzetes ízvilágával, a vidéki fantáziával, és a nagyszülőknél megszokott házias ízekkel találkozhatnak éttermünkben. Régi, hagyományos ételeinket is új köntösbe burkoltuk, új technológiával és gondos odafigyeléssel készítjük.
Tekintsen meg pár étvágygerjesztő fogást!
Lapozzon, és gyönyörködjön gasztroajánlatunkban!
Supreme csirkemell, baby zöldségek, sajtmártás
Kínálatunkban a csirkétől a sertésen át, a marháig minden megtalálható, különös hangsúlyt fektetve a helyi gombákból és vadakból készült ételekre.
Kacsamell rozmaringos burgonya, szilvakrém
A szilvakrémhez, a helyben készített hegyi szilvalekvárját használjuk, ami rézüstben 24 órán át készült.
Rántott sajt, csirkemell
A gyermekekről sem feledkezünk el. Őket rántott sajttal, csirkemellel, spagettivel várjuk.
Joghurttorta málnavelővel
Kóstolják meg saját fagylaltjainkat is, melyeket idény jelleggel a legfrissebb alapanyagokból készítünk!
Áfonyás túró bon bon
Az egyik nagy kedvenc, de az almás-fahéjas palacsinta erdei gyümölcs mártással sem elhanyagolható!
Reform harcsapaprikás
A harcsa tekercset alacsony hőfokon, vákuumban hő kezeljük, majd kérgezzük, a leveles tészta batyuban sült túrós csusza mellé, paprika mártással tálaljuk.
Libacomb, tepsis burgonya, lilakáposzta, póré- és vöröshagyma lekvár
Ha egy igazán férfias és laktató főételre vágynának!
Különleges ízek, italspecialitások
Lapozzon, és kapjon kedvet!
Patinás borok
Borkülönlegességek a tokaji Szilágyi Pincészet ajánlásával
“Amikor a tél megházasodik a tavasszal, amikor a gyermektelen házaspár kezdi feladni a reményt, amikor az öreg férfiak ismét fiataloknak akarják magukat érezni, megindul a kereslet tokaji iránt.” – George Sand
Borainkban és borkülönlegességeinkben a modern szőlőfeldolgozás és a hagyományos tokaji borkészítés ötvöződik.
Pincelátogatás
A vulkáni talajú dűlőinkben érlelt szőlő levét – a kései szedés és a modern technológiai feldolgozás után – a világörökség kiemelt részét képező, Ungvári pincesoron érleljük Sátoraljaújhelyen, zempléni tölgyfa hordókban.
Meghívjuk, egy nagyszerű programot ajánlunk!
Pincelátogatás és borkóstolás, érmes borok a sátoraljaújhelyi Ungvári pincesoron. Igény szerint házias hideg – meleg ételekkel! Házi sváb szalonna, kolbász, kecskesajt várja, és természetesen a tokaji borok felejthetetlen aromái.
Főbb oldalak
Kirándulóknak
Ajánlatkérés
Rendezvények
Nyelvek
Kapcsolat
Ezüstfenyő Hotel***
3896 Telkibánya
Szabadság út 11.
Mobil: +36309820778
E-mail: hotel@ezustfenyo.hu