Ünnepi ajánlataink


Töltsön el kellemesen egy hosszú hétvégét az ország egyik legfestőibb szegletében, a Zempléni- hegységben található Ezüstfenyő Hotel***-ben !

Csomagunk tartalma garantáltan feledhetetlenné teszi az itt tartózkodásukat.

Túráinkkal a Zemplén növényekben és állatfajokban gazdag erdeibe kalauzoljuk el,  majd elkápráztatjuk falusi ízvilágra épülő éttermünk kínálatával, családias hangulatban való beszélgetésekkel egy jó minőségű bor, vagy kávé különlegesség mellett.

 

„Október 23-i csomagajánlatunk...

Ajánlatunk 2017.10.20-a és 2017.10.23-a között érvényes 4 nap, 3 éjszaka eltöltése esetén.

A csomag tartalma:

– szállás a Zemplén egyik legfestőibb környezetében fekvő 3 csillagos hotelben, balkonnal, vagy a hotelhez tartozó erdőre néző kilátással,

– svédasztalos reggeli,

– félpanziós vacsora,

– wifi használat,

– ingyenes parkolási lehetőség,

– finn szauna használat.

A csomag tartalma továbbá:

– üdvözlő ital érkezéskor,

– belépőjegy a Telkibányai Helytörténtei Kiállításra.

10.20. 19:30 Programok ismertetése, ismerkedés a hétvége programfelelőseivel : itt minden kérdésükre megkapják a választ 🙂 !

10.21. 10:00 Jóganidra  :a jóganidra sokáig titkos módszer volt. Pszichés alvásnak, a jógik alvásának is nevezik. Segíti a mély és teljes  fizikai, mentális és érzelmi ellazulást.

10.21. 17:30 Csakratisztítás, harmonizálás 7 hangtállal : a csakrák fontos energiaközpontok, működésük befolyásolja a testet, illetve az aurát. A tiszta, harmonikusan működő csakrák jó egészséget , nagyobb életerőt, fejlettebb mentális képességeket biztosítanak, és hatnak szellemiségünkre is.

– 10.22.09:30 Látogatás az aranybányák vidékére, ásványgyűjtéssel egybekötve.

10.22. 09:30 Jógagyakorlás : könnyű, ellenjavallat nélkül való nyújtó, lazító, általános közérzetjavító  jógagyakorlatok.

– 10.22. 15:00 Kézműves foglalkozás: dísztárgyak készítése akár a gyűjtött ásványokból.

– 10.22. 17:30 Ünnepi csoportos hangfürdő : a hangfürdő ellazít, pihentet, oldja a stresszt, új erővel tölt fel, gyógyít.

10.23. 10:00 Hangtálas meditáció :a hangtálak csodálatos vibrációkat bocsájtanak ki magukból, ezek alfa, théta, delta agyhullámokat idéznek elő, tisztítják a tudatot, intuitív felismerésekhez segíthetnek hozzá.

Október 23-i csomagunkban elegendő számú gyermek jelentkezése esetén lehetőség van interaktív hangfürdőre , együtt zenélésre a gyermekekkel. A hangtálakat és más intuitív hangszereket bárki meg tudja szólaltatni. A velük való ismerkedés után közös zenélés következik.

Egyéni hangtálas kezelés és életvezetési tanácsadás  (kivéve a fenti programok idejét) Halmos Edit hangterapeuta természetgyógyásszal időpont egyeztetés után.

 

 

A csomag ára:

44 900 Ft / fő / 3 éj + IFA

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Az idegenforgalmi adó 18 éves kor fölött 200 Ft / fő / éj.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Az idegenforgalmi adó 18 éves kor fölött 200 Ft / fő / éj.

© Copyright Ezüstfenyő Hotel - 2014

Contact Us