Indiso egészségügyi száraz sóterápia


Tiszta légzés természetesen!1_1440x1080

 

Az Indiso Sóklinika már hotelünkben is várja a gyógyulni vágyó gyerekeket és felnőtteket!

Légzőrendszerünk egészsége létfontosságú kérdés, sajnos azonban a világ vezető betegségei között több légzőszervi betegség is szerepel, de az allergiás és az asztmás megbetegedések számában is meredek az emelkedés. Ez utóbbiak kialakulásában döntő szerepet játszik a nagyvárosok légszennyezettsége és a globális felmelegedés, így a megelőzés azok esetében is fontos, akik légszőszervi betegségben nem érintettek.

A légúti betegségek közismerten leghatékonyabb természetes kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia.

A természetes sóbánya gyógyító hatásának alkalmazása azonban sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a sóbányák mikroklímájának mesterséges előállítására, az Indiso Speleo eljárás kifejlesztésére. A mostanra sokak számára elérhető terápia egy magyar kutató-fejlesztő csoport által kifejlesztett precíziós orvostechnológiai berendezésnek köszönhető. A technológiát és a terápiát az EMKI (ORKI) minősítette.

Az INDISO Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiája. Az alsó- és felső légúti betegségek – asztma, allergia, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések – leghatékonyabb, természetes kezelési módszere. A gyógyszer- és mellékhatásmentes kezelés jelentősen javítja az életminőséget, fontos szerepe van légzőrendszerünk egészségmegőrzésében, sportolók teljesítmény- illetve vitálkapacitás növelésében, alkalmas az immunrendszer és a szervezet ellenálló képességének javítására is, így megelőzve a lehetséges légúti panaszokat.

A terápia Sóklinikák országos hálózatában, kiemelt egészségügyi intézményekkel  együttműködve, orvosi javallat és kontroll mellett érhető el. Az Indiso 2007 óta a több mint százezer kezelés során jelentős tapasztalatra tett szert, a kezelések hatékonyságával pácienseink  csaknem 100%-ban elégedettek.

A kezelések során az egyedülállóan finomra őrölt – 0,2 mikron méretű –, speciális, nagy tisztaságú és kifejezetten magas koncentrációjú hatóanyag a legkisebb hörgőcskéket is eléri, így a legelterjedtebb, nedves sóterápiákkal ellentétben az alsó légutakban is kifejti jótékony hatását. Különösen fontos, hogy a kezelések során kizárólag nagy tisztaságú, ISO minősítéssel rendelkező, egészségügyi hatóanyagot alkalmazunk.

A Magyar Tüdőgyógyász és Fül-Orr-Gégész Szakkollégiumok a hagyományos orvosi kezelés kiegészítő megoldásaként támogatják az INDISO SPELEO száraz sóterápiát.

Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiája, az ország több nagyvárosa mellett már az Ezüstfenyő Hotel***-ben is elérhető!

Próbálja ki Ön is az egészségügyi száraz sóterápiát! Kezelje allergiás, asztmás tüneteit, erősítse szervezetét nálunk!

Szeretettel várjuk a gyógyulni vágyó gyerekeket és felnőtteket az Ezüstfenyő Hotel***-ben!
15 perces ingyenes kipróbálási lehetőség, gyermek-bérlet (10 éves korig) esetén a kísérőnek ingyenes belépés!

Bővebb információk: www.indiso.hu

Bejelentkezés: +36 30 982 0778, ezustfenyohotel@indiso.hu

indiso_logo_fekvo

 

© Copyright Ezüstfenyő Hotel - 2014

Contact Us