Hangterápia


eskuvo

Választható kezelések.


Hangterápiás egyéni kezelések

A terápia közel öt ezer éves múltra tekint vissza. Alapja az élettan, a fizika szerint az, hogy az emberi test 70-80 % -ban víz, és ebben a közegben kitűnően terjed a rezgés. A kezelés alatt a vendég testén is vannak hangtálak, és a teste körbe van velük rakva. 18 tállal dolgozom jelenleg. A hangok által keltett rezgés úgy viselkedik a szervezetünkben, mint amikor egy kavicsot dobunk a vízbe, és a hullámok tovaterjednek. A rezgések megnyugtatnak,  megpihentetnek, feltöltenek, megújítanak, harmóniát keltenek, kiegyensúlyoznak, és csillapítják a testi-lelki fájdalmakat. A hangtálak segítenek kapcsolódni önmagunkhoz, önvalónkhoz.

A kezelés ellenjavallt epilepsziában szenvedőknek, testbe épített protézist viselőknek, pacemakerrel élőknek! Áldott állapot esetén az ellenjavallat relatív.

1.Fekvő testhelyzetben tibeti hangtálakkal és más eszközökkel   (40-60 perc)

3.000 Ft

2. Ülő helyzetben gongokkal, haragokkal, hangtálakkal  ( 25- 35 perc)

2.000 Ft

3. Álló vagy ülő helyzetben : csakra- és auratisztítás,  harmonizálás a hangtálak segítségével  (20-25 perc)

1.500 Ft

4. Vizes lábtálazás és csakramasszázs a talpon  ( 60 perc)

3.000 Ft

Zöldtea és Aloe Vera masszázskrém:
Minden bőrtípusra alkalmazható, gyorsan felszívódó masszázskrém. Táplálja, regenerálja és nyugtatja a bőrt. Előnyösen alkalmazható zsíros, pattanásos illetve napfénytől leégett bőrre. A bőrt hűsíti, hajlékonnyá, selymessé, bársonyossá teszi.


Belső utazás

Ruediger Dahlke  tanításai alapján vezetett egyéni meditációk, amelyek belső, lelki utazást jelentenek kényelmes, fekvő testhelyzetben

1. Találkozás a belső vezetőnkkel  ( 45-60 perc )

2.500 Ft

2. Találkozás az erőállatunkkal / totemállatunkkal  (45-60 perc)

2.500 Ft

3. Erőhelyünk megtalálása, avagy új nézőpont a problémáinkhoz  ( 45-60 perc )   2.500 Ft


Egyéni jógafoglalkozás

EGYÉNI JÓGAFOGLALKOZÁS

Testi (szomatikus) szinten: hat a váz-izomrendszerre, a belső szervekre, szervrendszerekre, az idegrendszerre, a hormonok működésére, az érzékszervekre. Szolgálja a regenerációt, az energia létrejöttét, fejlődését, áramlását. Növeli a betegségekkel szembeni ellenállóképességet. Erős, állóképes, hajlékony, tevékenységében ügyes, koordinált testet alakít ki.

Lelki (pszichés) szinten: pozitív jellemvonásokat alakít ki. Feloldja a distressz hatásait, lelki egyensúlyt, harmóniát, relaxáltságot biztosít. Feltárja az érzelmi hatások és a szervek működése közti viszonyt, felszabadít a pszichés feszültségek alól. Stabil pszichikumot biztosít, és ebből fakadóan pozitív létélményt.

Szellemi (mentális) síkon: kialakul az értelemvezéreltség, a céltudatos, önszabályozó életstílus. A szellemi működés, az értelmi erő fokozódik (észlelés, figyelem, emlékezet, kreativitás, koncentráció, tényszerű gondolkodás, ítéletalkotás, intuitív asszociációk). Segíti az életben való eligazodást, a fogalmak, szituációk, összefüggések könnyebb átlátását és megértését.

Mindezt a legkülönbözőbb testi-lelki-szellemi gyakorlatok rendszeres és céltudatos végzése hozza létre: ászanák (testhelyzetek), relaxáció, energiaáramoltató légzőgyakorlatok, koncentrációs és meditatív gyakorlatok együttese.

( 1,5 – 2 óra )                                                                                                                                                3.500 Ft

A gyakorlás a következőkre irányulhat :

stresszoldás

immunerősítés

általános közérzetjavítás

az idegrendszer erősítése

gerincjóga

hormonjóga

tartásjavítás

hát- és derékfájás elleni gyakorlatok

dinamikus gyakorlatsorok : Léleküdvözlet, Napüdvözlet, Üdvözlet Khatunak

Igény szerint más témákban is  állítok össze gyakorlatokat!


Természetgyógyászati tanácsadás

Négyszemközti beszélgetés, a probléma őszinte feltárása után különböző, a segítséget kérő személyhez legjobban illeszkedő természetgyógyász módszereket ajánlok azok lényegének ismertetésével, saját szakterületeimen kívül is. Kezelési terv felvázolását is vállalom.                                                    1,5 -2 óra                                  5.000 Ft


Választható masszázs olajok


Anticellulit masszázsolaj

Az olajnak anyagcsere fokozó hatása és magas vitamintartalma van. Lassan szívódik fel, így van idő a problémás területek megfelelő kezelésére. Kizárólag növényi olajokat tartalmaz.
Zöldtea és Aloe Vera masszázskrém:
Minden bőrtípusra alkalmazható, gyorsan felszívódó masszázskrém. Táplálja, regenerálja és nyugtatja a bőrt. Előnyösen alkalmazható zsíros, pattanásos illetve napfénytől leégett bőrre. A bőrt hűsíti, hajlékonnyá, selymessé, bársonyossá teszi.

Feszesítő és alakformáló masszázsolaj

Édeskés illatú természetes masszázsolaj, hangulatjavító hatással. A fahéjolaj stimulálja a vérkeringést, fokozza a bőr vérellátását, felmelegíti a bőrszöveteket.
Feszesebbé teszi a bőrsejteket, visszaállítja a bőr egyensúlyát, karcsúsít. A mandarinolaj hozzájárul a bőr regeneráláshoz. Értékes alkotórészei puhítják a bőrt.

Élénkítő vadgesztenyés masszázs gél

Kiváló bőrregeneráló, hámképző, bőrnyugtató készítmény. A feszesítő és rugalmasságfokozó hatása miatt különösen jó a visszér kezelésére!

Mézes masszázsolaj

A masszázsolaj javasolt a bőr táplálására vagy méregtelenítésére

Kókusz és kakaó masszázskrém

A magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően selymesen ápolja, hidratálja a bőrt, gyakori használatával megóvja bőrét a kiszáradástól.

Kávé és csokoládé masszázskrém

Bármely bőrtípushoz javasolt, kéz, láb, testmasszázshoz egyaránt.
Olíva olaj tartalma miatt, az öregedő és száraz bőr kezelésére kifejezetten ajánlott. Késlelteti a bőr öregedési folyamatait és a krémben lévő hatóanyagok lekötik a szabadgyököket.

Levendula masszázsolaj

A levendula masszázsolaj enyhíti az izomfájdalmakat és az izomgörcsöket, segíti a horzsolások, zúzódások gyógyulását. Megnyugtatja a gyulladásos bőrt. Használatát ajánljuk a bőrproblémák leküzdésére vagy relaxációhoz is.

Minden bőrtípusra alkalmazható, gyorsan felszívódó masszázskrém. Táplálja, regenerálja és nyugtatja a bőrt. Előnyösen alkalmazható zsíros, pattanásos illetve napfénytől leégett bőrre. A bőrt hűsíti, hajlékonnyá, selymessé, bársonyossá teszi.


Citrus-menta lábbalzsam

Bőrpuhító, lábápoló balzsam, mely a talpon kialakuló bőrkeményedések és berepedezések megelőzésére, minden bőrtípusra ajánlott.

© Copyright Ezüstfenyő Hotel - 2014

Contact Us